Άθληση-Αναψυχή-Ενημέρωση = Timbertrail*

Η εταιρεία TIMBERTRAIL, σας καλωσορίζει στις δράσεις της!

-Είμαστε Συνοδοί βουνού, απόφοιτοι επίσημων κρατικών επαγγελματικών σχολών, με εκπαίδευση στις υπαίθριες δραστηριότητες. Με διάθεση για περπάτημα και εξερεύνηση, γνωρίζουμε τις ομορφιές του τόπου μας, αναδεικνύοντας τ’ αξιοθέατα στην πόλη, στο χωριό, στη φύση.

-Η έδρα μας βρίσκεται στην Παλλήνη της Ανατολικής Αττικής  και οι στόχοι μας πραγματοποιούνται μέσα από δράσεις που καλλιεργούν την ομαδικότητα, την αίσθηση της περιπέτειας, την ανακάλυψη των προσωπικών μας ορίων, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Η πεζοπορία, η ποδηλασία, ο προσανατολισμός, ο οικοτουρισμός, τα υπαίθρια παιχνίδια είναι μερικές από αυτές.

-Σχεδιάζουμε δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον.

-Στην ιστοσελίδα μας θα δείτε οτιδήποτε αφορά τις δράσεις μας, ενώ παράλληλα μπορείτε να διαβάσετε ταξιδιωτικά θέματα στη στήλη Voyager’s Path, στην οποία προβάλλουμε διάφορους προορισμούς και αξιοθέατα απ’ όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας παράλληλα τις δικές μας εμπειρίες & προτάσεις.

* Το όνομα “Timbertrail” σημαίνει “Ξύλινο μονοπάτι” και είναι εμπνευσμένο από τα ξύλινα γεφυράκια που ενώνουν τη διαδρομή από το Λιτόχωρο ως τα Πριόνια, στο φαράγγι του Ενιπέα στον Όλυμπο. Το timbertrail.gr δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο 2010 από τον Ανδρέα Καλογερόπουλο, αρχικά ως ένας ιστοχώρος για τα αθλήματα περιπέτειας και δράσης & τα extreme sports. 

 

 

 Με εκτίμηση

 Ανδρέας Καλογερόπουλος 

Υπεύθυνος TIMBERTRAIL EXPERIENCES

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο