Άθληση-Αναψυχή-Ενημέρωση = Timbertrail*

Η εταιρεία TIMBERTRAIL, σας καλωσορίζει στις δράσεις της!

-Είμαστε πτυχιούχοι Συνοδοί βουνού, με εκπαίδευση στις υπαίθριες δραστηριότητες. Με διάθεση για περπάτημα και εξερεύνηση, γνωρίζουμε τις ομορφιές του τόπου μας, αναδεικνύοντας τ’ αξιοθέατα στην πόλη, στο χωριό, στη φύση.

-Η έδρα μας βρίσκεται στην Παλλήνη της Ανατολικής Αττικής, σε μια περιοχή που αποτελεί κόμβο & βάση για αποδράσεις στα βουνά της Αττικής και όχι μόνο και οι στόχοι μας πραγματοποιούνται μέσα από δραστηριότητες που καλλιεργούν την ομαδικότητα, την αίσθηση της περιπέτειας, την ανακάλυψη των προσωπικών μας ορίων, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Η πεζοπορία, , η Via Feratta, η αναρρίχηση, οι υπαίθριες πολυδραστηριότητες, είναι μερικές από αυτές.

-Έχουμε προτάσεις για όλες τις ηλικίες, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον.

-Στην ιστοσελίδα μας θα δείτε πληροφορίες για τις δραστηριότητές μας, ενώ παράλληλα μπορείτε να διαβάσετε ταξιδιωτικά θέματα στη στήλη Voyager’s Path, στην οποία προβάλλουμε διάφορους προορισμούς, παρουσιάζοντας παράλληλα τις δικές μας εμπειρίες & προτάσεις.

* Το όνομα “Timbertrail” σημαίνει “Ξύλινο μονοπάτι” και είναι εμπνευσμένο από τα ξύλινα γεφυράκια που ενώνουν τη διαδρομή από το Λιτόχωρο ως τα Πριόνια, στο φαράγγι του Ενιπέα στον Όλυμπο. Το timbertrail.gr δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο 2010 από τον Ανδρέα Καλογερόπουλο, αρχικά ως ένας ιστοχώρος για τα αθλήματα περιπέτειας και δράσης & τα extreme sports. 

 

 

 Με εκτίμηση

 Ανδρέας Καλογερόπουλος 

Υπεύθυνος TIMBERTRAIL EXPERIENCES

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο