Η δράση μας…

Η εταιρεία TIMBERTRAIL, σας καλωσορίζει στις δράσεις της και σας εύχεται Καλή Χρονιά!

-Είμαστε Συνοδοί βουνού, απόφοιτοι επίσημων κρατικών επαγγελματικών σχολών, με εκπαίδευση στις υπαίθριες δραστηριότητες. Με διάθεση για περπάτημα και εξερεύνηση, γνωρίζουμε τις ομορφιές του τόπου μας, αναδεικνύοντας τ’ αξιοθέατα στην πόλη, στο χωριό, στη φύση.

-Η έδρα μας βρίσκεται στην Παλλήνη της Ανατολικής Αττικής  και εκτός από το λεκανοπέδιο και τα βουνά του όπως η Πάρνηθα, η Πεντέλη & ο Υμηττός, δραστηριοποιούμαστε στον Παρνασσό, στην ορεινή Κορινθία  και στο Μαίναλο.

– Οι στόχοι μας πραγματοποιούνται μέσα από δράσεις που καλλιεργούν την ομαδικότητα, την αίσθηση της περιπέτειας, την απόδραση από τη ρουτίνα, την ανακάλυψη των προσωπικών μας ορίων, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα.  Η  πεζοπορία, η ορειβασία, η  αναρρίχηση, ο προσανατολισμός, ο οικοτουρισμός, τα υπαίθρια παιχνίδια είναι μερικές από τις δράσεις μας.

Παράλληλα, παρέχουμε  υπηρεσίες ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού (human recearch development) για στελέχη & εταιρίες, με τη διοργάνωση ειδικών θεματικών σεμιναρίων που συμπληρώνουν τις δράσεις μας στο πεδίο.

– Το όνομα “Timbertrail” σημαίνει “Ξύλινο μονοπάτι” και είναι εμπνευσμένο από τα ξύλινα γεφυράκια που ενώνουν τη διαδρομή από το Λιτόχωρο ως τα Πριόνια, στο φαράγγι του Ενιπέα στον Όλυμπο, μία από τις ομορφότερες πεζοπορικές διαδρομές στην Ελλάδα.

-Σχεδιάζουμε προγράμματα δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για όλους. Συνεργαζόμαστε με σχολεία, συλλόγους, ιδιώτες, τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, υλοποιώντας δράσεις με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

-Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προγράμματά μας είμαστε στη διάθεσή σας. Στην ιστοσελίδα μας θα δείτε οτιδήποτε αφορά τις δράσεις μας, ενώ παράλληλα μπορείτε να διαβάσετε ταξιδιωτικά θέματα στο ηλεκτρονικό μας περιοδικό TR TRAVEL E-MAGAZINE, στο οποίο προβάλλουμε διάφορους προορισμούς και αξιοθέατα απ’ όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας παράλληλα τις δικές μας εμπειρίες & προτάσεις.

 Με εκτίμηση

 Ανδρέας Καλογερόπουλος 

Υπεύθυνος TIMBERTRAIL EXPERIENCES

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο