ΜTB Training


Περάστε τεχνικά πάνω από τον κορμό PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
ΜTB Training
Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2014 00:39
Τα φυσικά εμπόδια είναι κάτι που συναντούμε συνέχεια στην ορεινή ποδηλασία. Πεσμένοι κορμοί, πέτρες και λακούβες είναι στην ημερήσια διάταξη της βόλτας ή του αγώνα. Αντί να παρακάμψετε τον κορμό την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε κάποιο στενό μονοπάτι, προσπαθήστε να περάστε από πάνω του!

Από την Beth Puliti, About.com Guide

 
Βασικές δεξιότητες στην ορεινή ποδηλασία PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
ΜTB Training
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 08:23

Η ορεινή ποδηλασία είναι άθλημα που προσφέρει απόλαυση και έντονες εμπειρίες. Ωστόσο, παρουσιάζει ορισμένες πρόσθετες δυσκολίες και απαιτεί κάποιες βασικές τεχνικές δεξιότητες ιδιαίτερα για όσους θέλουν να κινηθούν σε πιο απαιτητικά εδάφη. Αποκτήστε τις βασικές αυτές δεξιότητες πριν βγείτε στο μονοπάτι και μετατρέψτε αυτά τα εμπόδια σε προκλήσεις.

Από τον Kevin Tisue, πρώην συνεργάτη του Οδηγού About.com

 
Προπονηθείτε σαν επαγγελματίες στο ΜΤΒ PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
ΜTB Training
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 00:05

Η Teal Stetson-Lee, Κολεγιακός Πρωταθλητής στο Cyclo-Cross το 2009 είναι νέο μέλος της Επαγγελματικής Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας LUNA Chix, της πιο επιτυχημένης και μακροβιότερης ομάδας στην ιστορία της αγωνιστικής ορεινής ποδηλασίας. Στα αθλητικά της επιτεύγματα συγκαταλέγονται, η πρώτη θέση στους αγώνες Iron Horse Bicycle Classic XC το 2012, η δεύτερη θέση στους αγώνες Sea Otter Classic Cyclocross το 2012, η τέταρτη θέση το 2012  στο Εθνικό Πρωτάθλημα Cyclo-Cross των Ηνωμένων Πολιτειών, η Πέμπτη θέση το 2012 στους Αγώνες Αντοχής Whiskey 50 Cross Country, η όγδοη στους αγώνες Teva Mountain το 2012 και άλλα.

Από την Beth Puliti, Οδηγό του About.com

 
Γίνε καλύτερος στην ορεινή ποδηλασία PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
ΜTB Training
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 15:13

BikeRun Krioneri_100314_0341

Συνήθως δεν θέτω δύσκολους στόχους. Προσπάθησα κάποτε στο παρελθόν και σε μεγάλο βαθμό απέτυχα (όπως τότε που πήρα την απόφαση να μην ξανά φάω τηγανητό φαγητό). Ίσως αν έθετα πιο ρεαλιστικούς στόχους, θα ήμουν σε θέση να τους πετύχω.

By Beth Puliti, About.com Guide

 
Συμβουλές για ασφαλή ορεινή ποδηλασία PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
ΜTB Training
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2013 15:21

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βελτιωθεί η ασφάλεια του ΜΤΒ σας. Μερικοί θα υποστηρίξουν, ότι το να φορά κανείς κράνος είναι το πιο σημαντικό βήμα που μπορείτε να κάνετε ως προς την ασφάλεια. Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει να παραβλέπετε το δεύτερο πιο σημαντικό βήμα που είναι ο έλεγχος του ποδηλάτου σας.

Από τον Κevin Tisue

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2

WORLD RACES

Patagonian International Marathon  

PIM 6_for_web

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Παταγονίας είναι ένας αγώνας δρόμου που γίνεται κάθε χρόνο στη Χιλή στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Torres del Paine. Από την πρώτη διοργάνωση το 2012, ο αγώνας συγκέντρωσε χιλιάδες δρομείς ...Περισσότερα