MTB Community


Rebecca Rusch PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
MTB Community
Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013 23:24

rebecca-rusch-riding-the-leadville-100-in-2010

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας έχει στόχο να αναπτύξει την γυναικεία ποδηλασία

Από την Beth Puliti, About.com Guide

Ο θρύλος λέει ότι η Rebecca Rusch ξεκίνησε την καριέρα της, συμμετέχοντας στην ομάδα αγώνων αντοχής του σχολείου της στο γυμνάσιο για μια δωρεάν αθλητική φόρμα. Σήμερα, είναι μια από τις κορυφαίες αθλήτριες σε αγώνες αντοχής στον κόσμο.

 
Logan Vetzel PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
MTB Community
Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013 23:10

1016630 509029792484692 2065146446 n

Από την Beth Puliti, About.com Guide

Όνομα: Λόγκαν Βέτσελ

Ηλικία: 25

Ομάδα: NW Sho-Air / Raleigh από την S.E.T. Coaching

About.com: Ποιες είναι οι αναμνήσεις σoυ από την ποδηλασία;

Wetzel: Ξεκίνησα στο άθλημα χωρίς βοηθητικές ρόδες όταν ήμουν τριών ετών στην αυλή των γονιών μου. Συνέχισα να αναποδογυρίζω και να πέφτω στο γρασίδι έως ότου στο τέλος τα κατάφερα. Από τότε ερωτεύτηκα την ποδηλασία σε ανώμαλο έδαφος.

 
Robert Marion PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
MTB Community
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013 10:35

547326 513405008676300_1229871330_n 

Ο Robert Marion είναι σήμερα ποδηλάτης σε επαγγελματική ομάδα της χώρας του και μας περιγράφει την εποχή που ξεκίνησε την ποδηλασία με σκοπό να χάσει βάρος όντας παχύσαρκος. "Μην αποθαρρύνεστε, συνεχίστε να προσπαθείτε" μας προτρέπει και μας δίνει το παράδειγμά του. 

Ας δούμε τι συζήτησε με την Beth Puliti, για το About.com Guide
 
 

About.com: Ποιες είναι οι πρώτες σου αναμνήσεις από την ποδηλασία;

Robert Marion: 2004, ένας παχύς άντρας γύρω στα 115 κιλά με ένα ποδήλατο από πολυκατάστημα και ένα μπλουτζίν και χοντρά οπίσθια να περπατάω πολύ και να θέλω να χάσω βάρος.

 
Kirt Voreis PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
MTB Community
Σάββατο, 18 Μαΐου 2013 07:36

kirt.ashx

Ο επαγγελματίας ορεινός  ποδηλάτης εξηγεί γιατί ο ίδιος πιστεύει στην ανταποδοτική βοήθεια

Από την Beth Puliti, About.com Guide

Πρόσφατα είχα την ευκαιρία να πάρω συνέντευξη από τον επαγγελματία αναβάτη της ορεινής ποδηλασίας στις κατηφορικές διαδρομές, τα διπλά σλάλομ και το ελεύθερο στιλ Kirt Voreis. Ο αθλητής στην ελίτ-ερασιτεχνική ομάδα ποδηλασίας Team CLIF Bar μιλά για το  πρόγραμμα της Ακαδημίας για όλα τα είδη ποδηλασίας AllRide Academy.

Για να κατανοήσει κανείς καλύτερα τους λόγους για τους οποίους οι επαγγελματίες αθλητές αποφασίζουν ότι πρέπει να ανταποδώσουν στην βιομηχανία την υπέροχη ζωή που τους έχει χαρίσει  ο αθλητικός σύμβουλος ψυχολογίας Paige Dunn, δηλώνει, ότι οι “επαγγελματίες πρέπει να διατηρούν επίσης τα κίνητρα τους, και ότι οι αγώνες για την κατάκτηση ενός υψηλότερου στόχου συμβάλλουν ώστε ο αθλητής να παραμένει αφοσιωμένος και να συνεχίζει να προσπαθεί καθημερινά.

 
Επίσημοι Κανονισμοί της ΙΜΒΑ για τις διαδρομές ορεινής ποδηλασίας PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
MTB Community
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013 01:28

MTB-POA

Από τον Kevin Tisue, πρώην συνεργάτη του About.com Guide

Παρακάτω παρατίθεται  η επίσημη λίστα των κανονισμών για τις διαδρομές ορεινής ποδηλασίας  από την Διεθνή Ένωση για την Ορεινή Ποδηλασία (IMBA). Αυτοί οι κανονισμοί έχουν καταρτιστεί έτσι ώστε να ελαχιστοποιούν την επίδραση μας στο περιβάλλον και για να προάγουν τις φιλικές σχέσεις μεταξύ όσων χρησιμοποιούν τα μονοπάτια, ώστε να δημιουργηθεί ένα ασφαλές πλαίσιο για όλους. Ακολουθώντας τους κανόνες αυτούς συμβάλουμε, ώστε να διασφαλιστεί η αύξηση της πρόσβασης στα μονοπάτια της τοπικής μας κοινότητας.
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2

WORLD RACES

Patagonian International Marathon  

PIM 6_for_web

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Παταγονίας είναι ένας αγώνας δρόμου που γίνεται κάθε χρόνο στη Χιλή στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Torres del Paine. Από την πρώτη διοργάνωση το 2012, ο αγώνας συγκέντρωσε χιλιάδες δρομείς ...Περισσότερα